LUX* South Ari Atoll 5

Maldiverne / Det Indiske Ocean

SMUKT DESIGNEDE LUX* LIGGER I HVALHAJERNES ATOL, SOUTH ARI, OG BYDER PÅ MODERNE VILLAER, FREMRAGENDE RESTAURANTER OG ET HAV AF AKTIVITETER – PERFEKT FOR BÅDE FAMILIER OG PAR.

 

Det populære LUX* South Ari Atoll ligger på en paradisisk ø i Maldiverne, hvor idylliske hvide sandstrande møder turkisblåt hav. Dette luksuriøse femstjernede resort er omgivet af betagende laguner, hvor du kan dyrke vandsport, lige fra dykning til hoverboarding og jet ski. Under din ferie her kan du se en film på stranden, forkæle dig selv i LUX* Me-spaen, slappe af ved to fede pools eller lære om livet under havet med resortets marinebiolog. Familier vil elske de dedikerede kids clubs for børn og teenagere, mens romantiske par vil sætte pris på det store udvalg af sublime restauranter og barer/lounges.

LUX* South Ari Atoll ligger på hele øen Dhidhoofinolhu i Maldivernes South Ari Atoll. Øen ligger i et spektakulært, havbeskyttet område af Det Indiske Ocean, hvor 50 omkringliggende dykkersteder er fyldt med dyreliv – herunder manta rays, havskildpadder, delfiner og de majestætiske hvalhajer. Den største chance i Maldiverne for netop at snorkle med hvalhajer, er på LUX* South Ari Atoll.

De ultra-chic villaer og pavilloner med stråtag ved stranden er karakteristiske for Maldiverne, og de moderne villaer over vandet har trapper, der fører direkte ned i lagunen. Rummelige badeværelser har separat badekar og bruser – og nogle villaer har et badeværelse med indendørs og udendørs layout. Beach Pool Villas byder på en privat pool og udendørs badekar samt en fantastisk terrasse med direkte adgang til stranden. Romantic Pool Water Villas har en privat solterrasse med infinitypool og spektakulær udsigt over solnedgangen, mens Family Lagoon Pavilions har to separate værelser for ekstra plads og privatliv – perfekt til en større familie.

Spil tennis eller brætspil, nyd en iskold cocktail ved spektakulære barer, opdag smagfulde retter fra lækre, autentiske restauranter, eller gå ture langs de hvide sandstrande, som tager dig mod spektakulære solnedgange. LUX* South Ari Atoll er drømmen.

RASMUS KIRKETERP
CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig Rådgivning

Er du også vild med LUX* South Ari Atoll? Lad os sammen realisere din rejse til Maldiverne.

Telefon (kl. 10-22)

+45 71 74 72 71

Modtag tilbud

De mest populære faciliteter

181 Værelser | 8 Restauranter

Børnevenligt

Dykkervenligt

Parvenligt

Privat pool

All inklusive

Bæredygtigt fokus

Egen cykler

Familievenlig

Gourmet

Gratis vandsport

Børneklub

Stor ø

Mulighed for djævlerokker

Mulighed for hvalhajer

Snorkling

Surfing

Vandfly transfer

Vi anbefaler

Wellness yoga

Highlights (11)

 • Beliggenhed i South Ari Atoll
 • Maldivernes bedste beliggenhed for snorkling med hvalhajer
 • Moderne villaer med lyst og indbydende interiør
 • 8 restauranter og 5 barer af høj kvalitet
 • Dine around privilegier (spis på forskellige restauranter)
 • Alverdens vandsport inklusiv bl.a. Wind- og Kitesurfing
 • Transfer til og fra øen med vandfly
 • Hjemmelavet is fra ICI og friskbrygget kaffe fra Café LUX*
 • Cinema Paradiso (udendørs biograf under stjernerne)
 • Kids Club og aktiviteter for bøde børn og teenagere
 • Yoga, fitness og prisvindende LUX* Me-spa
Se flere Se færre

LIVET PÅ LUX*

 

LUX*-brandet er efterhånden stadfæstet som et af de bedste i Det Indiske Ocean. Det særlige øje for detaljer,
komplette oplevelser og fokus på kulinariske oplevelser er i den grad også synligt på LUX* South Ari Atoll.
Her drejer det sig udelukkende om at kreere den perfekte, maldiviske oplevelse. God mad og og drikke,
et hav af aktiviteter både på land og til vands, lækre og komfortable villaer med sublim beliggenhed,
og naturligvis den verdenskendte, maldiviske service. Her får du en oplevelse, du aldrig vil glemme.

RESTAURANTER & BARER

 

8 RESTAURANTER OG 5 BARER

LUX* South Ari Atoll har 8 spisesteder samt 5 barer.
Dertil kommer ICI (resortets isbar).

MIXE

 

MIXE ligger direkte på stranden, under stråtag, og byder på smagfulde retter fra forskellige køkkener verden over. Stik tæerne ned i det kølige sand og gaflen ned i maden for at få et lækkert måltid til morgen og aften. Kokkene disker op med lækre pizzaer fra træovne, mens de sydende wokretter sørger for en summende atmosfære. Om aftenen er der lokale kunstnere, som bidrager til stemningen.

SENSES

 

Det hele ligger i navnet. Her kommer sanserne på overarbejde. Frisk fisk og grillede skaldyr fra havet, marokkanske taginer, karryretter inspireret af Det Indiske Ocean, tropiske cocktails, iskolde øl… Baren sørger for, at du holder dig hydreret. Er du sulten? Tag plads ved poolen til frokost eller under stjernehimlen ved middagstid.

ALLEGRIA

 

Gnocchi, hjemmelavet pasta, friske fisk og skaldyr fra havet, italienske pizzaer… Det italienske køkken er i sandhed den ultimative komfortmad. Middagen serveres på den smukke terrasse og lige ved stranden. Og hvis du gerne vil have et intimt, privat bord, kan dette også arrangeres. Måske er det råvarernes kvalitet eller kokkenes dygtighed, men Allegria rammer virkelig plet.

EAST MARKET / EAST BAR

 

Duften, lydene og synet overvælder sanserne på den bedst mulige måde. East Market samler de mange kulinariske oplevelser fra Asien på ét sted. Gå rundt i restauranten i markedsstil, hvor kokkene disker op med spændende retter til morgen- og aftensmad, og grav dig ned i et af verdens yndlingskøkkener. Hvad angår East Bar over vandet, er det præcis sådan en bar i Maldiverne skal være: udsigt over hele lagunen, en bar på pæle og lækre cocktails.

UMAMI

 

UMAMI er lige så chic som moderne – den perfekte ramme for gastronomiske japanske retter. Sæt dig ved den koboltblå bar og se kokkene diske op med både show og færdigheder. Her skæres de friskeste fisk og skaldyr til sashimi, nigiri og maki. Kobe oksekød og australsk lam tilberedes til perfektion på robata-grillen, mens en anden kok fyrer op under teppanyaki. Saké-fans kan glæde sig, for her er omkring 30 forskellige varianter at vælge imellem, og der er også et udvalg af fin japansk whisky.

BEACH ROUGE

 

Nyd lækre friske pizzaer direkte fra træfyrede ovne i de ultimative afslappede omgivelser, lige ved den bløde sandstrand – sprøde, tynde skiver, toppet med de friskeste ingredienser, bagt til perfektion … Men der er mere. Salater, grillede fisk og skaldyr. Her får du bragt Middelhavet til dig. Og dine fødder i sandet, øjnene på lagunen og brisen i håret. Det bliver ikke skønnere!

CAFÉ LUX*

 

Café LUX* har revolutioneret verdenen af hotelkaffe, og LUX*’s forpligtelse er stadig klar: at tilbyde gæsterne den bedste barista-kaffe, dag og nat. God kaffe begynder med friskmalede bønner, så de ristes i egne risterier, som kan udforskes på den aromatiske rundvisning bag kulisserne. Baristaerne holder sig ajour med alle de nyeste trends og teknikker – herunder Cold Press, Pour Overs og Nitro-kaffe.

VELI BAR

 

Her, nær den krystalklare swimmingpool, der strækker sig ud til havet, med flimrende udsigt over lagunen, kan du holde en pause ved Veli Pool Bar og nyde en forfriskende drink, mens du nyder den utrolige udsigt over vandet. Der er også lækre snacks til frokost såsom grillet hummer, Poke bowls, Caesar Salads og smagfulde desserter.

ICI

 

Innovation møder håndværk i LUX*’s ICI-isbar, hvor du også kan opleve hvordan isen bliver lavet. Resultatet er frisklavet gelato og sorbet – alt sammen lige foran dine øjne. Noget af et show! Her laves alverdens smagsvarianter, som ikke kun skifter dagligt, men i løbet af dagen.

VILLAER

LUX* South Ari Atoll er karakteriseret ved sine smukke maldiviske villaer, som udvendt byder på charmerende stråtag, mens der i hjertet af villaerne og pavillonerne findes moderne, lyst og betagende interiør, som passer perfekt med azurblå hav udenfor. Vælg mellem villaerne på stranden eller på pæle over lagunen.

BEACH PAVILION

Max. 2 voksne + 1 teenager/barn

Beach Pavilion ligger helt helt tæt på vandet, med fremragende udsigt direkte fra soveværelset og terrassen. Disse pavilloner kan også fås "connecting" (Two-Bedroom Family Beach Pavilion).

BEACH VILLA

Max. 3 voksne eller 2 voksne + 2 teenagere/børn

LUX*'s Beach Villa er fantastisk, rummelig og med fremragende beliggenhed. Her er du omkranset af svajende palmer, det turkisblå hav venter ude foran terrassen, og interiøret smelter perfekt sammen med omgivelserne.

WATER VILLA

Max. 3 voksne eller 2 voksne + 2 teenagere/børn

Moderne villaer på pæle over lagunen, hvor sengen er havvendt, så du kan stå op til det mest magiske lys og syn. Her har du Det Indiske Ocean som din swimming pool.

BEACH POOL VILLA

Max. 3 voksne eller 2 voksne + 2 teenagere/børn

En bungalow på stranden. Den smukkeste private pool. Faciliteter, der er perfekt tilpasset den rejsende, der ønsker at slappe af. Det mest drømmende indendørs og udendørs badeværelse. Den her villa er vidunderlig!

TWO-BEDROOM FAMILY BEACH PAVILION

Max. 4 voksne + 2 teenagere/børn eller 2 voksne + 4 teenagere/børn

Hvis du drømmer om at bo i en chic strandhytte på en tropisk ø med alle hjemmets bekvemmeligheder, så er det her, du skal bo. Du kan ikke være tættere på stranden, selv hvis du prøvede. De to sammenhængende bungalows er velegnede til familier som sætter pris på ekstra plads og privatliv.

ROMANTIC POOL WATER VILLA

Max. 2 voksne + 1 teenager/barn

110 kvadratmeter ren romantik? Det lyder skønt. Denne vandvilla har egen private pool, en terrasse til at ligge i solen, en hængende gynge, en trappe til lagunen og alle tænkelige bekvemmeligheder. Var der nogen, der sagde drop-down projektor foran sengen, til late night movies, til lyden af Det Indiske Ocean i baggrunden?

TWO-BEDROOM FAMILY LAGOON PAVILION

Max. 4 voksne + 2 teenagere/børn eller 2 voksne + 4 teenagere/børn

Gør vores Family Lagoon Pavilion til dit tropiske hjem på stranden. Faktisk kan du ikke være tættere på stranden, selv hvis du prøvede. Det gør det til et godt valg for familier, som ikke ønsker andet end at bygge sandslotte eller udforske øen. Denne villa er én enhed med én indgang, der fører til to separate indgange. Luksus i topklasse!

TEMPTATION POOL WATER VILLA

Max. 2 voksne + 1 teenager/barn

Par, sig goddag til vores tre Temptation Pool Water Villa, der er designet til jer. Smut i badekåberne og få det bedste ud af jeres dage (og nætter) i Maldiverne. Den sværeste beslutning I skal træffe er 14-meter privat infinity pool, jacuzzi eller den turkisblå lagune? Godt nok kan du få det hele her.

LUX* VILLA

Max. 2 voksne eller 2 voksne + 2 teenagere/børn

Denne villa har egen butler, privat babysitting service, cykler og meget mere. Villaen ligger på spidsen af jettyen, hvilket betyder uhindret panoramaudsigt, afsondret afslapning og en plads på første række med udsigt over solnedgangene fra din egen infinity pool. Taget af stråtag, hvidkalket træ, glaspartier fra gulv til loft og glasgulve skaber et stilfuldt paradis ved havet. Det runde badekar i det rummelige badeværelse er et must!

Priser og info

Meal Plans

MEAL PLANS

Morgenmad er inkluderet som standard, men der er både mulighed for at opgradere til Halvpension, Helpension og All-Inclusive.

Honeymooners

INKLUSIONER FOR BRYLLUPSREJSENDE

– One fruit platter and one bottle of sparkling wine
– One free couple massage per stay: 30 minutes per couple per stay (to be taken at the Spa between 10 AM and 12 PM
– One honeymoon cake and bed decoration
– During the stay (per room per stay): Capture each moment in paradise with “Photo Fanatics” (one printed A5 photo offered)

Bryllupscertifikat dateret inden for 12 måneder før ankomst skal kunne fremvises ved ankomst for at kunne få ovenstående.

Børn

BØRN PÅ LUX* SOUTH ARI ATOLL

LUX* South Ari Atoll er et himmelsk resort for børn, grundet de børnevenlige, lange hvide sandstrande, den turkisblå rolige lagune og masser af plads at boltre sig på. Der er en fremragende kids club, ligesom der også er masser af aktiviteter for teenagere.
Der er mange restauranter, som passer til selv de mindstes smagsløg, og børn i alle aldre er velkommen.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA LUX* SOUTH ARI ATOLL

Vandfly-transfer og Domestic transfer (indenrigsfly + speedbåd) er begge inkluderet.
Altså kan I vælge den løsning, som passer jeres ønsker bedst.

MALDIVIA skræddersyr
DIN REJSE TIL LUX* SOUTH ARI ATOLL

LUX* South Ari Atoll er et fantastisk resort for både familier og par, som ønsker en større ø spækket med aktiviteter, masser af restauranter og barer, kulinariske oplevelser af høj kvalitet, lækre og moderne villaer samt muligheden for at snorkle med hvalhajer.

LUX*’s sans for detaljer på alle deres resorts i Det Indiske Ocean, er fænomenal. Disse finder du også her, hvor du bl.a. kan ringe hjem til dine kære fra resortets ikoniske postkasse-røde telefonboks.

RASMUS KIRKETERP

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send besked

Telefon (Kl. 10-22)

+45 71 74 72 71

TILMELD

NYHEDSBREV

Inspiration, eventyrlige rejseforslag og spændende nyheder, leveret direkte på mail.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående oplevelser er endnu bedre, når de deles med andre. Post dine rejseoplevelser med Maldivia på Instagram @maldiviatravels med hashtagget #maldiviatravels.

KONTAKT MALDIVIA

Har du brug for hjælp til at finde det rette resort, spørgsmål til din allerede bestilte rejse eller kan du ikke finde det, som du søger,
så er vi altid klar til at hjælpe dig. Hver eneste dag - hele året.

Send besked

TELEFON (KL. 10-22)

+45 71 74 72 71

E-MAIL

hello@maldivia.dk