Maldiverne

Det Indiske Ocean

Snorkling og dykning i særklasse Luksuriøse strand- og vandvillaer Barfodsluksus, spa og gourmet

VANDFLY OVER DET FUNKLENDE TURKISBLÅ HAV,
DET KRIDHVIDE SAND, DE ELEGANTE WATER VILLAER OG KORALREVENE.
MALDIVERNE ER ET REJSEMÅL SOM INTET ANDET

 

Er du til unikke, specielle og uforglemmelige ferier, som de færreste kommer til at opleve? Rejsemål som med sikkerhed kan give dig og din partner eller familie, minder for livet. Steder som er som taget ud af det smukkeste postkort, eller den vildeste rejsedrøm. Så er Maldiverne et af de få rejsemål verden over, som giver dig alt dette, og mere til.

Når du nærmer dig Det Indiske Ocean og du ser de tusindvis af øer, som dukker op ud af det turkisblå hav,
så kan du straks fornemme, at du er kommet til en destination, som giver dig den “wauw” følelse, som vi alle drømmer om. Du bliver taget imod med åbne arme af en repræsentant fra resortet, og herefter skal du hverken tænke, bære din kuffert eller andet. Før du ved af det, så er du på vej i vandfly, speedbåd eller indenrigsfly til din endelige destination. En privat ø midt i paradis.

Her venter service som aldrig før. Personale som virkelig brænder for at gøre din ferie til den bedste nogensinde, altid med et smil. Der venter charmerende bungalows, store familievillaer, ekstravagante residences med pool og endda villaer med egen vandrutchebane. Bo på stranden omkranset af palmer, eller vælg en af de overdådige water villa’er – en signatur i Maldiverne.

Fede aktiviteter på land såsom tennis, fodbold, volleyball, ligesom du til vands kan slå dig løs med vandsport såsom paddleboard, kajak, vandski, jetski og meget mere.
Har du en forkærlighed for livet under havets overflade, så finder du ikke et meget smukkere rejsemål end Maldiverne. Flere resorts har eget husrev, så du kan snorkle direkte fra strandkanten og opleve alt fra nysgerrige havskildpadder til legesyge delfiner, betagende eagle rays, sting rays og endda manta rays. Har du heldet med dig, så kan du også nyde synet af majestætiske hvalhajer, ligesom også andre typer ufarlige hajer er et ikke ualmindeligt syn.

Start morgenen med opfriskende yoga under solopgangen, og nyd senere en spabehandling til lyden af Det Indiske Ocean. Dette vil med sikkerhed sikre dig opladte batterier og ekstra energi. Maldiverne er mange ting. Det er ekstravagant, afslappende, rustikt, charmerende, venligt, spændende, og så er der et ekstremt fokus på bæredygtighed. Her bliver produceret drikkevand af høj kvalitet, der dyrkes smagfulde råvarer som bruges i restauranter, solcellerne trives i det tropiske klima og der forskes konstant i nye innovative måder at hjælpe klimaet på.

Finolhu Baa Atoll - Two Bedroom Rockstar Villa With Pool

Detaljer

Bedste rejseperiode Året rundt (højsæson mellem januar - april)

Sommer (mar-aug) 31°

Vinter (sep-feb) 29°

Rejsetid 12-17 timer med én mellemlanding

Tidsforskel +3 timer (sommer) | +4 timer (vinter)

Hoteller

Full star

5.5

Maldiverne, Det Indiske Ocean

COMO Cocoa Island

COMO Cocoa Island er et lille, romantisk resort bestående af villaer på vandet, kendt for sin lagune, husrev og eventyrlige COMO Shambhala Spa.

Priseksempel

7 nætter fra 68.000,- kr. for 2 voksne inkl. Halvpension og fly

Prisklasse information

Der tages forbehold for varierende priser i forhold til lav/højsæson.
Prisklasser er kun en indikation for pris per person.

Læs mere om hotellet
Full star

5.5

Maldiverne, Det Indiske Ocean

Soneva Fushi

Soneva Fushi er et af verdens mest ikoniske ø-resorts, og byder på frodig vegetation, sublim gourmet, enorme poolvillaer og et stort fokus på bæredygtighed.

Priseksempel

7 nætter fra 125.000,- kr. for 2 voksne & 2 børn inkl. Halvpension og fly

Prisklasse information

Der tages forbehold for varierende priser i forhold til lav/højsæson.
Prisklasser er kun en indikation for pris per person.

Læs mere om hotellet
Full star

4

Maldiverne, Det Indiske Ocean

Kuramathi Maldives

Kuramathi er idyllisk beliggende i Rasdhoo Atoll og er kendt for sit livlige husrev, frodige jungle-vegetation og fantastiske à la carte restauranter.

Priseksempel

7 nætter fra 80.000,- kr. for 2 voksne & 2 børn inkl. Basic All-Inclusive og fly

Prisklasse information

Der tages forbehold for varierende priser i forhold til lav/højsæson.
Prisklasser er kun en indikation for pris per person.

Læs mere om hotellet
Full star

6

Maldiverne, Det Indiske Ocean

Soneva Jani

Soneva Jani er et af verdens bedste resorts og kendt for sin spektakulære lagune, bæredygtige tilgang, enorme villaer med pool og slide samt ultimativ barfodsluksus.

Priseksempel

7 nætter fra 149.000,- kr. for 2 voksne & 2 børn inkl. Halvpension og fly

Prisklasse information

Der tages forbehold for varierende priser i forhold til lav/højsæson.
Prisklasser er kun en indikation for pris per person.

Læs mere om hotellet
Full star

5

Maldiverne, Det Indiske Ocean

Niyama Private Islands

Niyama Private Islands er et prisvindende maldivisk resort spredt over 2 øer, som bl.a. byder på store poolvillaer, verdenskendt undervandsrestaurant og en af Maldivernes smukkeste laguner.

Priseksempel

7 nætter fra 92.000,- kr. for 2 voksne & 2 børn inkl. Helpension og fly

Prisklasse information

Der tages forbehold for varierende priser i forhold til lav/højsæson.
Prisklasser er kun en indikation for pris per person.

Læs mere om hotellet

De mest luksuriøse private island resorts.
Forrygende, personlig service med fokus på dig.
Barfodsparadis med kridhvidt sand, utallige nuancer
af turkisblåt hav og endeløse WOW-oplevelser.
Maldiverne er himmelsk for både par og familier.
En juvel i hjertet af Det Indiske Ocean.

 

MALDIVERNES UNIKKE ATOLLER

 

Maldiverne er et helt specielt rejsemål, og det skyldes især det faktum, at landet er delt op i mere end 20 atoller, som samlet gør ø-riget til et af verdens smukeste og mest unikke.
Fra hovedstaden Malé finder du, både nord og syd for, de smukkeste atoller i mange størrelser, og hver især kan de noget helt særligt.

Fra hvalhajernes hjemsted i South Ari Atoll til manta ray fyldte Hanifaru Bay i Baa Atoll, et UNESCO Biosphere Reserve. Fra de enorme laguner i South Malé Atoll til idylliske Thaa Atoll bestående af blot ét luksusresort. Uanset hvor du drager til, så venter der uforglemmelige oplevelser både over og under havoverfladen, for begge bidrager til, at Maldiverne er en af verdens mest eftertragtede destinationer.

PRIVATE ISLAND RESORTS I SÆRKLASSE

 

At finde det helt rette resort i Maldiverne, er ikke lige til. Alle de lækre resorts, altså dem du ser på postkort, i fjernsynet og her på siden, ligger på sin helt egen private ø. Her kommer du til med enten vandfly, speedbåd eller en kombination af indenrigsfly og båd.

Langt fra alle resorts er af høj kvalitet, og hver især skiller de sig ud på helt bestemte kriterier. Er det vigtigt for dig at kunne snorkle direkte fra stranden, så skal du finde et resort med et godt husrev. Vil du kunne hoppe direkte i Det Indiske Ocean fra terrassen, så skal du bo i en Water Villa. Alle ønsker er vigtige for at kunne finde det luksusresort, som du har drømt om.

Fra det originale barfodsparadis, Soneva Fushi, og søsterresortet Soneva Jani med enorme private pools og egen vandrutchebane, til de smukkeste laguner ved COMO Cocoa Island og Niyama Private Islands. Der er et resort for enhver smag, men ikke ethvert budget, hvis du skal gøre Maldiverne oplevelsen til noget helt særligt.

VAND, STRAND, BÆREDYGTIGHED, GOURMET OG SPA

 

Maldiverne er meget mere end det fortryllende turkisblå hav og det afhængighedskreerende sukkerhvide sand, som du kan se fra oven når vandflyet nærmer sig resortet, eller når båden lægger til. Vil du kunne mere end bare nyde at blive forkælet af resortets staff fra din komfortable solseng, så er der rigeligt med muligheder.

Fra snorkling med havskildpadder, rokker og ufarlige hajer ved et af de mange livlige husrev til dykning med manta rays og hvalhajer. Fra fodboldkampe med og mod personalet til tennis, strandvolleyball og fede kids clubs til de små. Fra fødderne i sandet ved rustikke strandbarer og restauranter til gourmet- og spaoplevelser på nogle af verdens mest luksuriøse kvalitetsresorts.

Og så er der spørgsmålet om, hvilken villa du mon skal vælge. Skal du ud og nyde de helt unikke Water Villa’er, en signatur for Maldiverne, hvor du kan springe i fra terrassen og nyde solopgange eller solnedgange, eller vil du hellere kunne træde ned i det lune sand fra din strandbungalow? Og skal du mon forkæle dig selv med egen privat pool?

Mulighederne er mange, valget er dit.

Yderligere info

GENEREL FAKTA

Areal
Maldiverne er en østat, bestående af 1192 koraløer, hvoraf ca. 200 er beboede.

Hele området er spredt over 90.000m2, hvoraf kun 298 km2 er tørt land.
Øerne fordeler sig i en dobbeltkæde af i alt 26 atoller der strækker sig 871km fra nord til syd og 130km fra vest til øst.

Landet ligger i gennemsnit kun 1,5m over havets overflade og er derfor verdens lavest liggende land. Det højeste punkt måler 5,1m.

Male er hovedstaden, også kendt som The Kings Island.

Indbyggere

Ca. 560.000 indbyggere

Sprog

Engelsk og Dhivehi.

Tidszone (ift. dansk tid)

Vintertid (+4 timer)

Sommertid (+3 timer)

Enkelte øer bruger også deres egen lokale “island time” hvor de stiller uret en time ekstra tilbage – for at få mest mulig ud af dagslyset.

PAS & VISUM

Der kræves ikke visum til Maldiverne (visa gives ved ankomst) for danske statsborgere ved ferierejser med varighed op til maksimalt 30 dage.

Du skal dog udfylde et digital indrejse skema indenfor 96 timer før afrejse. Dette gælder både for udrejsen og ved hjemrejse.

Link til skemaet finder du her: https://imuga.immigration.gov.mv/ethd

Det er vigtigt, at du ved indrejse, kan fremvise en returbillet eller en billet videre til en anden destination, med dato inden for 30 dage efter ankomst til Maldiverne.

Derudover skal du altid have tiltrækkelig med kapital til at dække udgifter under opholdet samt et pas, som er gyldigt mindst 6 måneder efter hjemrejsedatoen. Der anbefales desuden at du som minimum har 2 blanke sider i passet til stempler.

Covid-19
Maldiverne har per idag ingen restriktioner i forbindelse med Covid-19.
Du kan således frit rejse til Maldiverne uden krav om vacciner, negative test o.l.
Husk dog at det er dit ansvar som rejsende at opfylde gældende krav for indrejse samt medbringe de nødvendige dokumenter. Indrejsekrav og restriktioner kan ændres med kort varsel. Du bør derfor følge op på evt. ændringer lige inden afrejse samt hjemrejsen. Vi hjælper naturligvis med at informere alle vores rejsende.
Hvordan skal jeg vælge resort/ø?

Øerne på Maldiverne er hver især helt fantastiske, og med ca. 160 Private Island Resorts at vælge i mellem så er der virkelig noget for enhver smag.
For at spore sig frem til lige nøjagtig den ø som passer til de ønsker I har, så er det vigtigt at I starter med at spørge jer selv om hvad der er jeres vigtigste præferancer og forventninger til opholdet.

Vil du gerne kunne snorkle og dykke fra stranden? Vil du bo i en villa på stranden eller på pæle over lagunen? Hvor meget betyder gastronomi og spa på din ferie? Drømmer du om at svømme med hvalhajer eller djævlerokker? Er du til en luksuriøs Robinson Crusoe-stil eller moderne beach vibes? Skal der være aktiviteter for børn? Skal din villa have egen pool? Vil I gerne bo på mere end et resort? Og, vil I gerne have alle måltider inkluderet på forhånd?

Jeres ferie på Maldiverne bliver jo kun vellykket, hvis I får netop det, I drømmer om. Med en god dialog om jeres ønsker og forventninger, kan vi giver jer de bedste bud på lige nøjagtig de resorts der passer til jer.

Kan vi kombinere to eller flere hoteller på samme rejse?

Ja, det kan I sagtens!

At kombinere flere resorts er en fantastisk måde at opleve hvor forskellige hotellerne i realiteten er. Alt fra estetikken, faciliteter, selve øerne og den generelle atmosfære.
Det er derfor absolut noget vi opfordrer til at gøre hvis man ønsker at rejse mindst 10 dage.

En fordel kan også være at afslutte på et hotel i bådafstand hvis man har et sent fly hjem – og på den måde optimere tiden har man i Maldiverne.

Hvis man kombinerer to eller flere resorts skal man dog være forberedt på at det vil kræve noget tid med transport fra det ene hotel til det næste, da man typisk skal tilbage til lufthavnen for så at rejse videre ud til det næste resort derfra. Der er derfor også ekstra omkostningerne forbundet med det.
Nogle gange kan det være muligt at få transfer med enten vandfly eller båd direkte mellem to resorts, hvis det er “cluster islands” (ligger i samme lagune eller ejes af det samme management).

Vi ved selvfølgelig nøjagtig hvilke resorts der giver bedst mening at kombinere, så tag endelig fat i os hvis det er det I drømmer om.

Er vi nødt til at have all inclusive?

Det er et spørgsmål vi får rigtig ofte.

Det er absolut ikke nødvendigt at skulle have All Inclusive. Faktisk riskerer I at gå glip af resorts og øer, som ellers ville være et perfekt match til jeres individuelle ønsker, da flere af de bedste resorts ikke nødvendigvis tilbyder muligheden for at få All Inclusive inkluderet.

Der er naturligvis en frihed forbundet med det at have All Inclusive og vide at man reelt set kan tage afsted uden at skulle bruge en krone ekstra. Det er dog vigtigt at vide at All Inclusive pakkernes indhold varierer meget fra resort til resort. Ofte har hotellerne også å flere All Inclusive pakker man kan vælge mellem. Hvor nogle resorts har en All inclusive pakke der inkluderer alle måltider i den samme buffet restaurant (hvor de så er gode til at varierer udvalget) samt drikkevarer gennem hele dagen, er der andre resorts som tilbyder nogle virkelig omfattende Premium All Inclusive pakker hvor I både kan benytte jer af flere restauranter, har minibar inkluderet, udlfugter, spa-behandlinger m.m. Så det kommer helt an på hvad man har behov for og hvad budgettet tillader.

For det er ikke til at stikke under en stol at der også er en omkostning forbundet med at få alt inkluderet hjemmefra, og det er derfor ikke altid at det betaler sig i forhold til de hoteller som eksempelvis inkluderer halvpension eller helpension. Det afhænger af jeres individuelle ønsker og hvad I forventer at konsumere på rejsen. Hvis I kun drikker lidt eller ingen alkohol, eller er ægte foodies som sætter pris på de bedre A la Carte restauranter på hotellet, (som typisk ikke indgår i All Inclusive), så giver det ofte bedre mening at vælge et bedre hotel hvor man har morgenmad, halv eller helpension inkluderet hjemmefra.

Hvis I vælger et hotel hvor I ikke har All Inclusive inkluderet, så mener vi ikke at der er grund til at bekymre sig for at hele økonomien vælter. Der er naturligvis resorts i flere forskellige prisklasser, men priserne for frokost og eller drikkevarer ligger generelt på et niveau som tilsvarer det at få en bedre frokost eller middag på en god restaurant herhjemme. Hvis I gerne vil se menuer fra hotellerne kan vi typisk også hjælpe med at skaffe det til jer.

Så mærk efter om det er vigtigst for jer at kende rejsens budget på forhånd, eller om I ønsker mere frihed til at vælge mellem bedre restaurantoplevelser end det der typisk er inkludert på forhånd. Vi er helt sikre på at vi kan finde lige den løsning der passer til jer.

Flyrejsen til Maldiverne

Der findes ingen direkte rutefly mellem Danmark og Malidverne, så man skal forvente 1 mellemlanding undervejs, nogle gange 2.

Rejsetid til Maldiverne
Hvor lang tid det tager at flyve til Maldiverne fra Danmark eller Hamburg afhænger af hvilken rute eller flyselskab du flyver med. Som udgangspunkt tager flyrejsen til Maldiverne typisk 12-17 timer med skift undervejs.

Flyselskaberne vi oftest anvender
De fleste af vores kunder flyver med Qatar Airways eller Emirates. Dog har Lufthansa, Austrian, Swiss og Turkish Airlines også flere gode forbindelser vi benytter.

Vi tager altid udgangspunkt i de bedste fly vi kan finde til jer, hvor pris og rejsetid hænger bedst sammen, i den periode I ønsker at rejse. Derfor kan det også variere hvilket flyselskab der indgår i rejsetilbuddet.

Men husk at vi i Maldivia skræddersyr din rejse som du ønsker. Dette inkluderer også det flyselskab du foretrækker at flyve med.

Hvilke lufthavne kan jeg flyve fra?
Københavns lufthavn er typisk der du kan få de bedste flyforbindelser fra, da flest flyselskaber flyver herfra. Der er dog også flere gode forbindelser fra de øvirge større danske lufthavne (Billund, Aarhus og Aalborg) samt Hamburg.

Hvis du ønsker at starte eller slutte rejsen i en anden lufthavn så kan vi også hjælpe dig med det. Alt bliver tilrettelagt som du ønsker det.

 

TRANSFER TIL OG FRA LUFTHAVNEN

Transport ud til og mellem øerne i Maldiverne kræver lidt ekstra indsats. Det er ikke bare at tage en taxi når man skal ud og bø på en lille ø midt i Det Indiske Ocean.

De muligheder der findes er:

1. Speedbåd

Typisk den billigste løsning og kun muligt ud til de øer der ligger tæt på Male og den internationale lufthavn. Transfer med speedbåd er generelt en fordel hvis man skal med et sent fly hjem, og derfor generelt kan blive sejlet tilbage til lufthavnen lige så det passer med at man skal tjekke ind.

2. Vandflyver

Den mest brugte form for transport og et absolut højdepunkt på turen – det er gudesmukt at se øerne, sandbanker og koralrevene fra luftenen – som perler på en snor. Her skal man være opmærksom på at vandflyverne ikke flyver efter solnedgang og man derfor senest vil blive fløjet tilbage til lufthavnen omkring kl. 16 – også selvom man har et fly der først går sent om aftenen.

Man får altid først at vide dagen før hjemrejse hvornår man skal med vandflyveren, da all logistiskken bliver tilrettelagt fra dag til dag (afhængigt af hvor mange rejsende der skal rejse til og fra de forskellige resorts). Vandlflyet stopper ofte ved flere 2-3 resorts på samme tur.

3. Indenrigsfly + speedbåd

Nogle resorts i Maldiverne ligger langt syd eller nord og disse kan man typisk kun komme ud til ved at tage et indrigsfly hvorefter man bliver hentet i lufthavnen med speedbåd. Selvom det kan tage lidt længere tid at komme ud til disse resorts, så får man generelt også en mere cast away følelse, og det er ofte billigere end transfer med vandfly.

 

 

Kombination med andre destinationer

Maldiverne er et oplagt rejsemål at kombinere med andre skønne destinationer.

Det kan f.eks. være en kombination af storby og strandferie ved at stoppe nogle dage i enten Dubai, Doha, Oman eller Istanbul. Vi anbefaler det som regel på vejen hjem hvor det typisk passer bedst med flyrejsen og I har lettere ved at få jeres shopping gods med det sidste stykke hjem.

Vi kan også hjælpe jer med at kombinere Maldiverne med et spændende safari hvilket vil byde på helt nye indtryk og fantastiske oplevelser.

Hos Maldivia er vi eksperter til at tænke kreartivt og finde unikke løsninger til hver enkelt rejse, så tag endelkig kontakt og hør nærmere om de mange spændende muligheder.

 

Kommer man ikke til at kede sig i Maldiverne?

Maldiverne har fået et ufortjent rygte om at det kun er et rejsemål for nyforelskede og honeymooners. For det er i den grad så meget mere! Wow-oplevelserne står bokstavelig talt i kø.

Så smid tanken om at blive rastløs væk og glæd dig i stedet til sejlture i solnedgangen omgivet af springende delfiner, film under åben stjernehimmel, helbredende spabehandlinger, dykning og snorkling blandt alverdens farverige fisk, hajer, stingrays, manta rays og havskildpadder.

Hvis du er en vandhund kan du bo på resorts med surfing i verdensklasse, hoppe i en kajak med glasbund eller hvad med at tage på udflugter til ubeboede øer og sandbanker.. med vandscooter! Du kan også lære alt om den eventyrlige verden under havets overflade sammen med en marinebiolog – som du dessuden kan plante nye koraller med. Drømmer du om at svømme med hvalhajer og djøvlerokker? Det er der selvfølgelig også være mulighed for.

Er du en foodie der går op i gastronomi på ypperst niveau så er du kommet til det helt rigte verdenshjørne. I Maldiverne er der flere resorts der tilbyder et madlavningskursus sammen med nogle af verdens mest anerkendte kokke. Eller hvad med en romantisk middag i en restaurant under vandet eller en drink på undervands disco?

Er du mere en landkrabbe så kommer du heller ikke til at kede dig! Hvad med at spille fodbold sammen og mod de ansatte, volleyball, badminton eller et slag tennis på de mest velplejede baner du kan forestille dig? Nogle hoteller har sågar jungle gym, løbestier og aktivitetsrum med alverdens spil, bøger og kreative aktiviteter.

Vil du gerne bare slappe helt af og fornye både krop og sjæl med fantastiske spabehandlinger, terapeutiske hydro pools, dyrke yoga, meditation og pleje dig selv med ernæringsrige måltider så er det naturligvis også en mulighed.

Og bare rolig, børnene de er de sidste der kommer til at kede sig! Nogle af verdens bedste kids clubs findes lige her i Maldiverne. Med aktiviteter for både de helt små og spennende underholdning for teenageren.

Det er virkelig kun fantasien der sætter grænser!

Hvad skal man give i drikkepenge?

Det er først og fremmest helt op til dig om du ønsker at give drikkepenge.
I rejsens pris er der allerede ilagt et obligatorisk service gebyr som bl.a. går til drikkepenge.

Da den ekstraordinære gode service i Maldiverne er noget af det som virkelig gør indtryk og de ansatte altid er genuint optaget af at I får den bedste ferie nogensinde, så opfordrer vi i Maldivia alligevel til at man giver en lille ekstra påskønning til de personer der er med til at gøre en forskel for jer.

Det er helt op til jer at vurdere hvor meget eller om I ønsker at give drikkepenge, men det kan være en god ide at have sedler (amerikanske dollars) på sig til at kunne give direkte til personalet.

Vejret i Maldiverne

Maldiverne er beliggende tæt ved ækvator og varmt året rundt med gennesnitstemperaturer på omkring 28-30 grader, uanset hvilken måned du rejser hertil. Der er en lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december.

Perioden november til og med marts, er den mest populære, da der i disse måneder statistisk falder mindst regn. Denne popularitet gør også at priserne er højest i denne sæson.

Resten af året er vejret statistisk set er mere omskifteligt.
Du kan dog også sagtens rejse i periode da temperaturene fortsat lune og aldrig kommer under 29 grader. Det gælder ligeledes vandtemperaturene, som ikke kommer under 28 grader. Der er en lidt større risiko for regn i denne periode, men det er typisk et kraftig regnskyld der er hurtigt væk igen. Dessuden regner det mest om natten når solen er gået ned. En stor fordel ved at rejse i denne periode er at I generelt kan få nogle gode kampagner og rabatter. Med andre ord, mere værdi for pengene.

Det er også vigtigt at have i baghovedet at vejret de seneste år har vist sig at være svært at forudsige og ofte afviger fra de generelle statistikker. Det gælder såmænd verden over. Så i stedet for at lade vejret afgøre hvornår du skal rejse til Maldiverne, så rejs når du har lyst, da ingen kan vide hvordan vejret vil blive.

Maldiverne er et sandt paradis hele året rundt.

HIMMELSKE MALDIVERNE

 

Maldiverne er et af de rejsemål, som man bare må besøge mindst én gang i løbet af livet. Uanset om du rejser alene, med din partner eller med hele familien, så venter der et turkisblåt hav af oplevelser – bogstaveligt talt.

Fra South Ari Atollens hvalhajer til manta rays i Baa Atoll og legesyge delfiner. Maldiverne består af mere end 20 forskellige atoller, som er spredt som perler over hjertet af Det Indiske Ocean. Her venter afslapning, oplevelser og minder for livet.

KONTAKT MALDIVIA

Har du brug for hjælp til at finde det rette resort, spørgsmål til din allerede bestilte rejse eller kan du ikke finde det, som du søger,
så er vi altid klar til at hjælpe dig. Hver eneste dag - hele året.

Send besked

TELEFON (KL. 10-22)

+45 71 74 72 71

E-MAIL

hello@maldivia.dk

Modtag tilbud