Om Maldivia

Med sans for detaljer og fokus på kvalitet realiserer vi dine rejsedrømme til Maldiverne

HVEM ER MALDIVIA?

Maldivia er et dansk rejsebureau, og en del af The Makai Travel Group, som ejes af Wendie Pedersen og Rasmus Kirketerp. 

Det var kærlighed ved første blik da vi for første gang satte fødderne i sandet i Maldiverne, tilbage i 2015. Maldiverne var og er det ultimative paradis.

Vi var begge velbevandret i både Caribien, USA, Mellem-Amerika og flere steder i Asien, inden vores første besøg til Det Indiske Ocean. Men forelskelsen til den helt unikke oplevelse som Maldiverne byder på, er kun vokset sig større, og vi har siden da besøgt utallige af de mere end 150 imponerende private island resorts.

Vi får aldrig nok af de uforglemmelige solnedgange, spektakulære marineliv, imponerende konstruktioner og genuine service som alt sammen bliver indkapslet i en ægte Cast Away feeling. Det kan på ingen måde sammenlignes med nogen anden rejseoplevelse.

Vores ultimative mål med Maldivia er at dele ud af vores viden og hjælpe jer med at skabe jeres eget unikke eventyr i Maldiverne. 

Vi har et brændende ønske om at sikre at jeres ferie bliver en nydelse fra A til Å, og gør os derfor stor umage i at lytte, kommunikere og udelukkende håndplukke hoteller og partnere som lever op til den høje standard som vi forventer til vores rejsende. 

VORES AMBITION ER ALTID AT

SKABE ET 100% UNIKT

EVENTYR, SOM I ALDRIG VIL GLEMME

Vi rejser personligt flere gange om året til Maldiverne for hele tiden at holde os ajour, mærke sandet, se solopgangene, snorkle ved koralrevene, udforske faciliteterne, sove i sengene og føle atmosfæren. For vi kan kun rådgive om det, vi selv kender til, og vi stræber efter at være de bedste til netop det!

Det er efterhånden blevet noget af en jungle at planlægge en rejse med de uendeligt mange muligheder, som byder sig på nettet. Vi ved hvor vigtig ferien og kvalitetstiden med sine nærmeste er, og ser på det som vores fornemmeste opgave at skræddersy rejsen så alle individuelle ønsker og rejsedrømme realiseres. 

Her i Maldivia har vi samlet nogle af de bedste Private Island Resorts i Maldiverne, som vi personligt elsker, og som hver især byder på fortryllende og særlige oplevelser. Vi har ikke delt alle vores hoteller, så tag endelig en snak med os om hvordan vi kan skræddersy jeres specifikke drømmerejse.

Vi har stor tiltro til, at vi kan finde præcis det, du leder efter, og endda det du ikke vidste, du ledte efter..

Med en kompromisløs tilgang til kvalitet og nærværende service i kombination med vores personlige erfaringer samt brede netværk, skaber vi unikke drømmerejser, hvor vi kræser for detaljerne, og går Above & Beyond – hver eneste gang. Det er det, som kendetegner Maldivia.

Finolhu Baa Atoll - Kanusan

Enestående service

Hos Maldivia er vi lidt old school. Gennem opmærksom og personlig service, bruger vi hellere lidt ekstra tid på at finde det helt rigtige match til jeres specifikke rejsedrøm – præcis som god gammeldags service. Vi er der for jer når I har brug for det. Guider jer igennem junglen af muligheder og trækker i de helt rigtige tråde for at gøre det umulige muligt.

Vi kan trylle

Vi har gennem årene fået en række tætte relationer til flere af de bedste hoteller, og har et stort netværk af partnere både i Maldiverne og på verdensplan, som gør os i stand til at trylle og til tider gøre det umulige muligt. Det sker jo at vi lige skal have plads til en person mere i villaen end hvad der normalt er tilladt, eller hente en lille ekstra rabat hjem så vi kan give jer ultimativ værdi for pengene. 

Soneva Fushi Out Of The Blue

VI KENDER

MALDIVERNE

Vi holder os konstant opdateret, og rejser derfor flere gange årligt til Maldiverne for at besøge og teste, både eksisterende hoteller og udforske nye. Vi er nysgerrige og gør os umage. På den måde kan vi sikre kvalitet og dele ud af vores personlige erfaringer.

TILMELD

NYHEDSBREV

Inspiration, eventyrlige rejseforslag og spændende nyheder, leveret direkte på mail.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående oplevelser er endnu bedre, når de deles med andre. Post dine rejseoplevelser med Maldivia på Instagram @maldiviatravels med hashtagget #maldiviatravels.

KONTAKT MALDIVIA

Har du brug for hjælp til at finde det rette resort, spørgsmål til din allerede bestilte rejse eller kan du ikke finde det, som du søger,
så er vi altid klar til at hjælpe dig. Hver eneste dag - hele året.

Send besked

TELEFON (KL. 10-22)

+45 71 74 72 71

E-MAIL

hello@maldivia.dk