En oplevelse udover det sædvanlige

Vi er ekstremt taknemmelige for alle som vælger at være en del af vores Maldivia familieog har gennem årene skabt en række helt særlige relationer til vores rejsende. Her kan I læse en lille håndfuld af de anmeldelser vi har fået fra nogle af de personer der valgte at rejse til Maldiverne med os.

Malene Bechtold (Lystrup, Danmark)


Helt igennem fantastisk behandling, personlig og venlig og præcis, hele vejen igennem.

Hurigt svar på alle typer af spørgsmål og rejse planen fungerede bedre end noget vi har prøvet før og selve hotellet var så smukt og luksuriøst at vi næsten ikke kunne tror vores øjne da vi ankom.

Vi kan kun anbefale Maldivia og er allerede nu ved at tænke på næste tur

Diamonds Thudufushi Water Villa
Diamonds Snorkeling Whale Shark
Amari

Guri (Norge)

 
Vi hadde en super reise på alle måter! Og vi savner øya «vår» allerede. 
 
Tusen takk for god oppfølging hele veien! Hvis vi skal på en lignende reise flere ganger, så kommer vi tilbake til Maldivia! Vi har anbefalt dere til flere venner som ønsker å oppleve Maldivene.

Line Frandsen (Danmark)

 

En kæmpe tak til Rasmus!

Vi er netop vendt hjem fra en fuldstændig fantastisk ferie til Maldiverne, og vi er SÅ glade for, at vi valgte Rasmus og Maldivia som rejsearrangør.

Han har simpelthen gjort et eminent stykke arbejde med at udvælge den perfekte drømme-ø til os (Diamonds Thudufushi). Vi vil uden tvivl bruge Maldivia igen, når vi (forhåbentlig) skal til Maldiverne næste gang!

Det er et fantastisk rejsebureau, som virkelig forstår at skræddersy den perfekte rejse og lytte til kundens ønsker og tanker!

Endnu engang tak for en fantastisk rejse!

Diamonds Thudufushi Jacuzzi Water Villa
Constance Moofushi

Jeppe Hybel (Danmark)


Fantastisk service hele vejen igennem. Vores rejse blev skræddersyet til vores ønsker af Rasmus, og endte med at overgå alle vores forventninger. Helt sikkert ikke sidste gang, vi lader Maldivia arrangere vores rejse.

Mats Fredrikstuen (Norge)

 

Fantastisk service!

Vi fikk veldig god service og oppfølging fra Wendie på vår tur til Maldivene. Alle våre forventninger ble innfridd, pluss litt til. Vi kan absolutt anbefale Maldivia til andre.

Dusit Thani
Dusit Thani
Dusit Thani
Dhigali

Margrethe Lumbye (Hørsholm, Danmark)

 
Vi er lige kommet hjem fra drømmeferien på Maldiverne, og Rasmus, som ejer Maldivia.dk skuffede ikke!
 

Han går ind for kvalitet i stedes for kvantitet og alt levede op til vores forventninger.

Vi glæder os til næste tur!

Sun Aqua Vilu Reef

Gry Christine Wilhelmsen (Norge)

 

Vi er en familie på 4 som tok kontakt med Maldivia da vi lette etter drømmeferien vår. Vi hadde noen ønsker om hvor vi ville reise  hvordan type ferie vi ønsket, og vi hadde et budsjett for ferien.
 
Vi fikk mange gode forslag og tilbud fra Wendie, som passet våre ønsker og budsjett. Servicen vi fikk har vi aldri opplevd før, den var utrolig bra.
 
Reisen ble tilpasset oss, og våre behov og ønsker ble oppfylt. Bestillingen, betalingen og forberedelser av turen gikk knirkefritt.
 
Neste gang vi skal ut på liknende reise, vil vi garantert ta kontakt med Maldivia igjen

 

Karsten Skytteløv (Assens, Danmark)

 

Stor tak til Rasmus for en fantastisk rejse til Dhigali, Maldiverne og Dubai.
Vi havde mange spørgsmål til Rasmus da vi skulle beslutte os for denne rejse og hver gang blev vi mødt med forståelse og gode råd og vejledning.

Vi valgte Dhigali som syntes at kunne leve op til det vi forventede og det må vi sige at det gjorde det til fulde. En fantastisk oplevelse flot natur og skøn Lagoon villa med pool og så ikke mindst nogle meget lækre resturanter.

Vi kan helt klart anbefale at hvis man ønsker at opleve Maldiverne så tøv ikke med at tage kontakt til Rasmus fra Maldivia. Endnu engang tak for en fantastisk rejse.

Dhigali
Dhigali

Mette Juul (Hornsyld, Danmark)

 

Tusind, tusind, tusind tak til Maldivia!
Uden jer, havde vi ikke haft vores livs rejse og aldrig har vi oplevet så professionelt et rejseselskab.

Lige fra vi tog fat i Rasmus første gang (og det var under 14 dage til vi ønskede afrejse) vidste vi, at det var dem vi skulle rejse med.
Vi talte med Rasmus et par gange (og han svarer seriøst dag og nat!) om vores ønsker til rejse. Det skulle være en bryllupsrejse for livet – og det fik vi.
Vi vendte flere af de hoteller de samarbejder med – ønsker til strand, snorkling, fly, aktiviteter, maden og meget meget mere.
Valget blev; Como Cocoa Island- Et luksushotel i særklasse og med den bedste betjening.

Lige fra vi ankom til hotellet stod det seneste personale klar med en drink og servicen var decideret i særklasse!.
Vi var på hotellet i 9 dage – og trods øens lille størrelse, var det ikke en dag for meget; Tværtimod.
Vores butler Binoy og alle de andre ansatte var simpelthen så søde, gode til at tale engelsk og man er bare slet ikke i tvivl om, at de er der for deres kunder. Værelserne blev rengjort flere gange om dagen, trods vi slet ikke var der.
Vores lejlighed var imponerende flot og vi nød de smukkeste solnedgange hver eneste aften.
Maden var meget varierende og de lavede lige det vi ønskede os mest. Det var gode vine og de forstod at sammensætte det lige som vi gerne ville have.

Vi snorklede hver eneste dag – og så mange rokker, havskildpadder, hajer og tusindvis af flotte farvede fisk. De var alle sammen lige uden for vores lejlighed, hvorfor det var meget nemt lige at springe i flere gange om dagen. Ellers var vi ude i kajak og paddleboard og aftenerne gik med gåture rundt om øen.

Vores ferie sluttede før vi selv synes den var startet! Det var den vildeste ferie vi har været på – og vi har ellers rejst mange steder i verden hvorfor vi synes vi kan være lidt svære at imponere. Men en ting er helt sikker! Vi kommer tilbage til Maldiverne og vi kunne aldrig drømme om at rejse derud igen uden at have talt med Ramus eller nogle af de andre hos Maldivia for det fungerer virkelig!

De varmeste og bedste anbefalinger herfra – vi har kun en ting at sige til jer: Se at komme afsted – vi ønsker jer alle en fantastisk rejse.

De kærligste hilsner fra Simon og Mette

Ufaa Restaurant på COMO Cocoa Island
Hawksbill havskildpadde ved COMO Cocoa Island
Gourmet på COMO Cocoa Island
Romantisk middag på COMO Cocoa Island
Finolhu Baa Atoll - Crab Shack

Marius Ilstad (Norge)

 
Tusen takk for en utrolig opplevelse vi har hatt på Finholu på Maldivene. Og takk til Maldivia for en flott anbefaling av reisemål og for oppfølgingen vi har fått. Vi gleder oss stort til å reise med Maldivia igjen.

Troels (Danmark)

 

For anden gang var vi på Maldiverne og for anden gang havde Maldivia lavet et fantastisk arrangement for hele familien.

7 voksne og 2 mindre børn fik 8 fantastiske dage på Ayada Maldives som var den lange rejse værd. Alt var bare endnu bedre end vi havde forventet og vi forstår godt at Rasmus havde anbefalet dette sted trods lidt længere rejsetid end de fleste andre steder i Maldiverne.

Ud over at vi endte et meget dejligt sted kan vi kun rose Rasmus for den gode service vi fik gennem hele planlægningen og helt frem til afrejsen.
Tak for en uforglemmelig tur, vi kommer igen næste gang vi skal ud og opleve verden.

Silje Solberg (Bærum, Norge)

 

Veien til Paradis!

Jeg kom i kontakt med Maldivia i forbindelse med bryllupesreisen vår, og ble overrasket over den vennligheten gode responsen jeg fikk. Wendie kom med gode reiseforslag til oss, og vi var ikke tvil om at vi ville bruke Maldivia med den gode hjelpen vi fikk! Vi fikk en god følelse med en gang og visste at vi var i gode hender.

Etter at vi hadde blitt enige om reisedestinasjoner, fikset Wendie alt av bookinger. Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det var når man har nok av annet å tenke på i bryllupsforberedelsene.

Jeg anbefaler på det varmeste å bruke Wendie og reiseselskapet hennes, for vi hadde den beste ferien i det mest fantastiske paradis!

Takk Wendie for all hjelp!

Par ved infinity poolen på COMO Cocoa Island
Romantisk middag på stranden på COMO Cocoa Island
One Bedroom Water Villa w. Pool på COMO Cocoa Island
Finolhu Baa Atoll - Two Bedroom Rockstar Villa With Pool

Line Taylor Hagen (Norge)

 
Verdens beste reisebyrå med fantastisk og personlig service!
 
De skreddersyr reisen etter akkurat dine ønsker og behov og du blir ivaretatt på en fantastisk måte. Takket være Maldivia hadde vi tidenes beste ferie i år.
 
Våre varmeste anbefalinger!

Ivanka Tømmer (Norge)

 

Tusen hjertelig takk til Maldivia for en fantastisk ferieopplevelse på Maldivene.

Wendie gjorde sitt ytterste for å tilfredsstille alle våre ønsker! Hun var enestående og kom alltid med gode råd. Vi følgte oss meget godt ivaretatt!

Gleder oss til vår neste reise med Maldivia.

KONTAKT MALDIVIA

Har du brug for hjælp til at finde det rette resort, spørgsmål til din allerede bestilte rejse eller kan du ikke finde det, som du søger,
så er vi altid klar til at hjælpe dig. Hver eneste dag - hele året.

Send besked

TELEFON (KL. 10-22)

+45 71 74 72 71

E-MAIL

hello@maldivia.dk