COMO Cocoa Island 5.5

Maldiverne / Det Indiske Ocean

DRØMMEN OM TURKISBLÅ LAGUNER, VILLAER PÅ PÆLE,
LIVLIGT HUSREV SAMT WELLNESS OG GOURMET I SÆRKLASSE

 

COMO Cocoa Island er mere end bare et almindeligt, luksuriøst maldivisk resort.
Det er et af de bedste i Det Indiske Ocean, og det siger ikke så lidt.
På denne paradis-ø i South Malé Atoll, der finder du hverken tonsvis af sportsaktiviteter, store buffetrestauranter eller masser af mennesker.

Øen er nemlig en af Maldivernes mindste og byder kun på lidt over 30 villaer – alle beliggende over Cocoa’ omkrasende turkisblå lagune – som er en af landets absolut smukkeste.

Resortet er et vaskeægte ”COMO” og har et stort fokus på den rolige, eksklusive, men afslappende, zen stemning og følelse. Et resort, hvor de vigtigste elementer er spa, personlig service og afdæmpet luksus. Dagene går med forkælelse, sublime kulinariske oplevelser, forrygende snorkling ved det livlige husrev og evig romantik.

Vil du kombinere ultimativ luksus med det charmerende, rolige maldiviske liv, og samtidig forkæle dig selv med verdensklasse spabehandlinger, snorkling og gourmetmåltider – så er COMO Cocoa Island dit drømmeresort.

RASMUS KIRKETERP
CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig Rådgivning

Er du også vild med COMO Cocoa Island? Lad os sammen realisere din rejse til Maldiverne.

Telefon (kl. 10-22)

+45 71 74 72 71

Modtag tilbud

De mest populære faciliteter

33 Værelser | 1 Restaurant

Dykkervenligt

Butlerservice

Parvenligt

Privat pool

Bæredygtigt fokus

Gourmet

Gratis vandsport

Husrev

Lille ø

Snorkling

Speedbåd transfer

Vi anbefaler

Wellness yoga

Highlights (6)

 • Omkranset af en af Maldivernes smukkeste turkisblå laguner
 • Boutique-resort med kun 33 villaer, alle beliggende på pæle over havet
 • COMO Shambhala Spa er en af Maldivernes bedste
 • Én restaurant (a la carte) og én bar - af højeste kvalitet
 • Livligt husrev med havskildpadder, rokker, ufarlige hajer og delfiner i horisonten
 • Enkelte villaer designet som en traditionel, maldivisk dhoni båd
Se flere Se færre

LIVET PÅ COCOA ISLAND

 

COMO Cocoa Island er et ganske særligt sted. Et resort, som let har fundet vej til vores passionerede rejsehjerter. Her hersker afslappende, maldivisk barfodsluksus, hvor tiden går med at nyde himmelske spabehandlinger, snorkling direkte fra stranden, foryngende yoga og pilates, og lange gåture langs den ikoniske sandbanke.

COMO SHAMBHALA

 

COMO Shambhala Spa er navnet på COMO’s ikoniske wellness retreat, som er kendt som et af verdens førende spa brands. Hele wellness-tilgangen er indbegrebet af filosofien om den sunde livsstil.

Fra de smukke spa-pavilloner, opført af blandt andet træ, maldiviske koraller og stråtag, har du udsigt til den turkisblå lagune.

Foruden de himmelske behandlinger, så er Cocoa Island også velsignet med en af de eneste hydroterapipools i Maldiverne.

Spa-pavillonerne og hydropoolen er i kombination med de asiatisk-baserede behandlinger, fortræffelige fitnesscenter, pilates- og yogastudio og de daglige træningssessions med til at bidrage til, at dette wellness retreat er et af de mest prisvindende i Det Indiske Ocean.

Himmelske spabehandlinger fra COMO Shambhala Spa
Himmelske spabehandlinger fra COMO Shambhala Spa
Butler service medfølger i COMO villaer med pool
Butler service medfølger i COMO villaer med pool

COCOA’S SUCCES

 

Der er ikke mangel på luksusresorts i Maldiverne, men COMO Cocoa Island har alligevel formået at stryge op i toppen over de absolut bedste. Men hvorfor er det sådan?

Det skyldes ikke blot den eventyrlige beliggenhed, den magiske lagune, den utrolige snorkling eller de store madoplevelser. Succesen skal findes i de på papiret usynlige ting, som man kun kan mærke, når man har sat fødderne på denne paradis-ø. Den helt uvirkeligt personlige service, de små ting som at minibaren dagligt opfyldes med hjemmelavede snacks og drikkevarer. Fokuset på den totale oplevelse.

EVENTYR OVER OG UNDER HAVETS OVERFLADE

 

Der er utallige highlights at fremhæve, når snakken falder på COMO Cocoa Island. Men et af de vigtigste, ikke kun her på resortet, men i Maldiverne generelt, er hvad der omkranser dig – Det Indiske Ocean.

Cocoa Island ligger i hjertet af Maldivernes måske mest spektakulære lagune. Her vrimler det vitterligt med turkisblå nuancer. Nyd det fra din solseng, fra din gåtur langs den sukkerhvide sandbanke eller fra din villa.

Men det er ikke kun over havets overflade, at lagunen imponerer. Hele vejen rundt om øen ligger nemlig det vidunderlige husrev, som venter på at blive udforsket. I Maldiverne, og i særdeleshed på Cocoa Island, er muligt at bruge timevis til havs, hver eneste dag.

Hawksbill havskildpadde ved husrevet på COMO Cocoa Island
Hawksbill havskildpadde ved husrevet på COMO Cocoa Island

RESTAURANTER & BARER

 

1 RESTAURANT OG 1 BAR

COMO Cocoa Island har én fantastisk à la carte restaurant,
såvel som én bar – begge af sublim kvalitet.

UFAA RESTAURANT

 

COMO’s fantastiske a la carte resturant, med et særligt fokus på det internationale, maldivisk/indisk og middelhavsinspirerede køkken. For ekstra sunde måltider, så kan du også vælge fra COMO Shambhala menuen.

FARU BAR

 

Faru Bar er en elegant “foot-in-the-sand” bar, som ligger side om side med Ufaa Restaurant og Cocoa’s infinity pool – lige ved en af resortets betagende sandstrande. Her kan du nyde innovative og velsmagende cocktails og mocktails, såvel som eksklusive vine og snacks – til lyden af rolige loungebeats.

VILLAER

Vi er i særdeleshed vilde med One Bedroom Water Villa w. Pool (gå efter 1001 eller 1003).
Af de mindre villaer, så er COMO’s Dhoni Water Villa utroligt charmerende,
mens Loft Water Villa byder på ekstra plads.

DHONI WATER VILLA

8 villaer / 75 m2

Disse charmerende villaer, designet som en traditionel maldivisk dhoni-båd, ligger over lagunen, ud mod husrevet, og består af et smukt badeværelse, kombineret opholdsstue og soveværelse med havvendt seng, samt en terrasse med solsenge og siddepladser, og naturligvis trappe, som fører dig ned i Det Indiske Ocean. I denne villa kan der bo op til 2 voksne.

DHONI LOFT WATER VILLA

9 villaer / 110 m2

Dhoni Loft Water Villa er ligeledes formet som en maldivisk dhoni og har det samme karakteristiske, betagende design udvendigt. Indvendigt er soveværelset rykket op på den smukke hems, mens stuen er større og fører direkte ud til den lækre terrasse, hvor de komfortable solsenge venter. I denne villa kan der bo op til 3 voksne og 1 barn under 12 år.

LOFT WATER VILLA

10 villaer / 123 m2

Loft Water Villa er en af de mest populære villakategorier og byder på havvendt seng fra den rummelige hems, en stor stue med direkte udgang til den ekstra store terrasse med daybed og den smukkeste havudsigt. I forlængelse af badeværelset er der i tillæg en ekstra udendørssektion, hvor der er udendørs bruser. Villaen har en max. kapacitet på 3 voksne og 1 barn under 12 år.

ONE BEDROOM WATER VILLA WITH POOL

4 villaer / 125 m2

Der er blot fire af disse spektakulære One Bedroom Water Villa w. Pool, som ligger for enden af jettyen. En åben villa, hvor soveværelset leder direkte hen til den store opholdsstue, og videre ud til den enorme terrasse, hvor også den himmelske private pool ligger. I den modsatte del af villaen finder du badeværelset, hvor der også er udgang til en fantastisk udendørs bruser. Der kan bo op til 3 voksne og 1 barn under 12 år i disse villaer.

TWO-BEDROOM COMO SUNRISE VILLA WITH POOL

1 villa / 300 m2

Gigantisk villa med en grand entrance, som leder dig direkte ind i den enorme stue med elegante sofaer og smuk indretning. Villaen består af to separate fløje, hver især med eget soveværelse, badeværelse, udendørs bruser og terrasse med direkte adgang til Det Indiske Ocean. I hjertet af villaen ligger den store private pool. Går du videre ud på terrassen, så føres du ud til et bredt, privat plateau med daybed, solsenge og trappe ned i lagunen. Her kan der bo op til 5 voksne eller 4 voksne og 2 børn under 12 år.

THREE-BEDROOM COMO SUNSET VILLA WITH POOL

1 villa / 590 m2

Samme fortryllende villa som Two-Bedroom COMO Sunrise Villa w. Pool, men denne villa ligger mod solnedgangen og har i tillæg en enorm 1-Bedroom Villa, som den er forbundet med via en kort gåtur langs jettyen. Tilsammen giver det 590 kvadratmeter af den pureste luksus, hvor I bl.a. får privat fitnessrum, gigantiske private pools, store terrasser, 3 soveværelser og badeværelser og guddommelig udsigt, uanset hvor du befinder dig. Her kan der bo op til 8 voksne og 1 barn under 12 år, eller 6 voksne og 3 børn under 12 år.

Priser og info

PRISER

FRA 33.500,- KR. PER PERSON FOR 7 NÆTTER VED 2 VOKSNE

Fra-prisen er kun et estimat baseret på udvalgte datoer i den billigste rejseperiode.
Den endelige pris vil afhænge af afrejsetidspunkt på året, valg af værelsestype, meal plan, flyprisen på de faktiske rejsedatoer, eventuelle special offers mm.

Den mest økonomiske periode at rejse til Maldiverne i er mellem maj og september, mens priserne er højere i vinterperioden fra juleferien til og med påskeferien.

Kontakt os for at få tilsendt et skræddersyet tilbud med aktuelle dagspriser på jeres ønskede rejsedatoer. Tilbuddet bliver baseret på det faktiske antal rejsende, samt med præcis den rejselængde, villatype og meal plan, som I ønsker. Alt kan tilrettes ned til mindste detalje.

PRISEN INKLUDERER:

 • Flybillet t/r på Economy Class (f.eks. fra København, Billund eller Hamborg)
 • Transfer t/r mellem lufthavn og resort med speedbåd
 • 7 nætters ophold i en Dhoni Water Villa
 • Gourmet Halvpension
 • Green Tax og andre obligatoriske skatter og afgifter

PRISEN INKLUDERER IKKE:

 • Rejse- & afbestillingsforsikring (vi anbefaler Gouda Rejseforsikring)
Meal Plans

MORGENMAD (BB)

Morgenmad (a la carte) er inkluderet som standard, men der er på årlig basis, med undtagelse af juleferien, en gratis opgradering til Halvpension.

Morgenmaden indtages i resortets UFAA restaurant, og der bestilles “a la carte” med stor variation, ligesom også retter fra COMO Shambhala Cuisine (menukort med ekstra fokus på helse) kan benyttes.

HALVPENSION (HB)

Halvpension består af a la carte morgenmad samt a la carte aftensmad fra Cocoa’s UFAA restaurant. Til middag er der 3 retter inkluderet (forret, hovedret, dessert). Der kan også bestilles room service til morgenmad og aftensmad, mod et “tray charge” på 15 USD.

HELPENSION (FB)

Helpension består af samme inklusioner som Halvpension, dog også med frokost inkluderet. Frokost indtages i UFAA restauranten eller i jeres villa (room service mod “tray charge” gebyr). Til frokost er der 3 retter inkluderet (forret, hovedret, dessert) og er a la carte, ligesom alle andre måltider på COMO Cocoa Island.

Børn under 12 år både spiser gratis (samme meal plan som forældre), på COMO Cocoa Island.

Inklusioner uden beregning

INKLUSIONER FOR COCOA’S GÆSTER

– Wi-Fi internet access throughout the resort.
– Selected items in minibar replenished on daily basis.
– COMO Shambhala bathroom amenities.
– Beach bag and flip flops.
– Use of non-motorised water sports equipment.
– Use of snorkelling equipment.
– Coffee and tea making facilities in all villas.
– Bottled water in all villas.
– BOSE Speaker system
– Scheduled wellness class six times a week.
– Access to COMO Shambhala Retreat (steam room, hydrotherapy pool, 24-hour gym).
– 24-hour shared butler service for One Bedroom Water Villa with Pool.
– Dedicated 24-hour butler service for guests staying in Two Bedroom COMO Sunrise Villa and Three Bedroom COMO Sunset Villa.

Honeymooners

INKLUSIONER FOR BRYLLUPSREJSENDE

COMO Cocoa Island er det perfekte resort for honeymooners.
Romantik, få villaer, verdensklasse spa og store kulinariske oplevelser er den perfekte opskrift på en uforglemmelig bryllupsrejse.

Oveni hatten, så tilbyder COMO forkælende inklusioner, hvis du bor mere end 7 nætter og kan fremvise bryllupscertifikat med dato inden for de sidste 6 måneder.

– Bottle of Champagne
– Daily Fruit Platter
– Gift from Cocoa Island
– Complimentary 60-minute spa treatment per couple
– Candlelit dinner setup for two persons

Børn

BØRN PÅ COCOA ISLAND

Selvom børn i alle aldre er velkommen på COMO Cocoa Island, så er øen mest af alt egnet til voksne.
Der er hverken kids club eller mange sportsaktiviteter, ligesom der kun er såkaldte Water Villa’er på øen, hvilket ikke er ideelt med især mindre børn.

Lagunen er dog ekstremt børnevenlig, ligesom der også nemt kan snorkles fra din villa, så hvis du medbringer større børn som kan svømme, så er dette en fed aktivitet for hele familien.

Alt i alt, så vil vores anbefaling primært være til voksne par eller familier med større børn uden brug for masser af aktiviteter.

Børn under 12 år både spiser (samme meal plan som forældre) og bor gratis, på COMO Cocoa Island.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA COMO COCOA ISLAND

Du kommer til COMO Cocoa Island med speedbåd på blot 40 minutter fra Malé.
Speedbåden til Cocoa Island sejler altid kort tid efter ankomst, så der er typisk kort eller ingen ventetid.

MALDIVIA skræddersyr
DIN REJSE TIL COMO COCOA ISLAND

COMO Cocoa Island er ét af mine absolutte yndlingsresorts i Maldiverne.

Her får du en eventyrlig kombination af barfodsluksus, kulinariske oplevelser,
sandstrande og sandbanker, samt forrygende snorkling og lækre water villaer.

Lad os sammen realisere din rejse til Maldiverne.

RASMUS KIRKETERP

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send besked

Telefon (Kl. 10-22)

+45 71 74 72 71

TILMELD

NYHEDSBREV

Inspiration, eventyrlige rejseforslag og spændende nyheder, leveret direkte på mail.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående oplevelser er endnu bedre, når de deles med andre. Post dine rejseoplevelser med Maldivia på Instagram @maldiviatravels med hashtagget #maldiviatravels.

KONTAKT MALDIVIA

Har du brug for hjælp til at finde det rette resort, spørgsmål til din allerede bestilte rejse eller kan du ikke finde det, som du søger,
så er vi altid klar til at hjælpe dig. Hver eneste dag - hele året.

Send besked

TELEFON (KL. 10-22)

+45 71 74 72 71

E-MAIL

hello@maldivia.dk