SE VORES UDVALGTE PARTNERE

Universal Resorts er pionerer inden for udvikling af turisme i Maldiverne og er en stor årsag til, at Maldiverne i dag er et af verdens mest eftertragtede rejsemål. Ejer bl.a. resorts som Milaidhoo, Kandolhu, Baros og Kuramathi.

LÆS MERE HER

COMO Hotels & Resorts er et af verdens mest prisvindende og luksuriøse hotelbrands. Et brand som har et laserfokus på wellness og spa, og en af deres signaturer er netop "COMO Shambhala" - verdens måske bedste spa.

LÆS MERE HER

LUX* Resorts & Hotels er steder at feriere, hvis hvert et øjeblik skal betyde noget. Forkælelse og sans for smukke detaljer er blot nogle af de ekstraordinære højdepunkter, når du besøger LUX* resorts i Maldiverne.

LÆS MERE HER

Constance Hotels & Resorts er en række kvalitetshoteller på formidable destinationer såsom Maldiverne, Seychellerne, Madagaskar og Mauritius, med stort fokus på bæredygtighed, sublim beliggenhed og autentisk luksus.

LÆS MERE HER

Atmosphere Hotels & Resorts består af nogle af de bedste inkarnerede all-inclusive resorts i Maldiverne, og tæller bl.a. det populære Atmosphere Kanifushi, hvor højdepunkterne bl.a. er de store kulinariske oplevelser.

LÆS MERE HER