• DET INDISKE OCEAN •

MALDIVERNE

UOVERTRUFFEN LUKSUS, FANTASTISKE HVIDE SANDSTRANDE OG EN FORBLØFFENDE UNDERVANDSVERDEN GØR MALDIVERNE TIL DET ULTIMATIVE REJSEMÅL

Maldiverne er hjemsted for nogle af verdens bedste strande. Disse er spredt over hundredevis af øer og er så konsekvent perfekte, at det er svært ikke at falde i svime over dem.

Denne kendsgerning er alene nok til at få størstedelen af verdens befolkning til at drømme om at feriere her. - på dette lille sted i hjertet af Det Indiske Ocean.

Her er over 150 resorts og adskillige nye åbner hvert år, så du skal holde tungen lige i munden, når du skal vælge hvilken grad af luksus, som du ønsker på din rejse til Maldiverne!

I den øverste ende af hotelskalaen finder vi nogle af verdens bedste hoteller som COMO Cocoa Island og Velaa Private Island, hvor personlige butlere og luksuriøse indkvarteringer er hverdag.

Det er ikke overraskende, at bryllupsrejsende og dem der søger en eksotisk ferie længe har haft Maldiverne som sit ønske. I segmentet 4* og 5* finder vi masser af hoteller, som kan tilfredsstille langt de flestes behov for ultimativ luksus!

En anden god grund til at flyve til Maldiverne er den fortræffelige snorkling og dykning, som venter i det krystalklare hav. Hvalhajer, manta rays, sting rays, eagle rays og havskildpadder er blot nogle af de unikke og fascinerende væsener, som venter på dig.

Mange resorts er omkranset af et koralrev, hvilket giver dig muligheden for at tage snorkelmasken på og udforske direkte fra kysten.

Det bedste? Vandet er stabilt på omkring de 30 grader året rundt!

  • BEDSTE REJSEPERIODE - ÅRET RUNDT
  • SOMMER (MAJ-OKT) 30°
  • VINTER (NOV-APR) 30°
  • REJSETID 11-17 TIMER FRA DANMARK
  • TIDSFORSKEL - 3-4 TIMER

Hoteller i MALDIVERNE

Bo i luksuriøse værelser eller villaer, som alle er nøje udvalgt med tanke på enestående kvalitet og den perfekte beliggenhed.